Skip to content

Refinansiering med betalingsanmerkning

Det er mange som står overfor utfordringer knyttet til betalingsanmerkninger, og kjenner på en håpløshet med å få fjernet disse. Betalingsanmerkninger skaper store utfordringer når man skal søke finansiering, store som små. Tradisjonelt sett er det vanligvis vanskelig å få refinansiert boliglån med betalingsanmerkninger, da dette utgjør en økt risiko for banker. Imidlertid er det ikke umulig å få slike lån, og det er her våre tjenester kommer inn.

Se hva du kan spare

NOK
200000
20000000
Nedbetalingstid
-
år
+
Månedsbeløp
NOK
7.68
Start søknad

Eksempelrente:
2 millioner, eff. rente 7,68%, nedbetalt o/25 år, kostnad 2 379 341, tot. 4 379 341 kr.Løsningen: Refinansiering og Omstartslån

Å få boliglån med betalingsanmerkninger involverer ofte refinansiering av lån. Dette innebærer å samle all kortsiktig gjeld, som for eksempel kredittkortgjeld eller forbrukslån, i ett stort lån hos en lånegiver som er villig til å tilby denne løsningen. Ved å gjøre dette kan all kortsiktig gjeld løses inn, og betalingsanmerkningen din kan slettes over tid.

Betalingssevne og langsiktige lån

Et viktig skritt mot å sikre et boliglån med betalingsanmerkninger er å bevise betalingsevnen din. Dette innebærer å demonstrere en stabil månedlig inntekt, og i noen tilfeller kan husstandens samlede inntekt også være en positiv faktor. For å øke sjansene for å få boliglån med betalingsanmerkninger, anbefales det å søke om et lån med sikkerhet i bolig, som vanligvis har lavere rente og er et langsiktig lån.

Hvorfor er det mulig?

Spørsmålet om hvorfor man kan få boliglån med betalingsanmerkninger adresseres ved å fokusere på fremtidig betalingsevne. Samarbeidspartnerne våre ser på individuelle forhold og analyserer nøye årsakene til tidligere mislighold av lån. De vurderer deretter dagens betalingsevne og forutsier fremtidig økonomisk situasjon. En positiv endring, som økt lønn eller bytte av jobb, kan forbedre sjansene for å få boliglån til tross for betalingsanmerkninger.

Ta kontakt: Veien mot målet

Det viktigste steget for de som søker boliglån med betalingsanmerkninger er å ta kontakt. Vi forstår at du ikke er alene i denne situasjonen, og vi er her for å hjelpe. Våre samarbeidspartnere er dedikerte til å finne løsninger og tilby støtte gjennom prosessen. Start søknaden din for boliglån med betalingsanmerkninger nå, og la oss sammen finne veien til målet.

Hva skjer etter lånet er utbetalt?

Når ditt lån med betalingsanmerkning blir utbetalt gjør banken du får lån hos opp de utestående kravene og inkassosakene direkte med kreditorene uten at du trenger å foreta deg noe. Når de utestående betalingene som har ført til at en betalingsanmerkning har blitt registrert på navnet ditt er innbetalt sender kreditor en slettemelding til kredittopplysningsselskapet. Etter ca. 2-3 dager er betalingsanmerkningene slettet fra deg i systemene.

15%
Samle lån og kreditter Øke boliglånet Nytt boliglån


Ja Nei


Ja Nei


Søknaden er klar til å sendes

Når vi har mottatt din lånesøknad vil rådgiver behandler denne fortløpende.
Du kan forvente å høre fra oss innen kort tid.

Du vil motta en e-post fra oss med en link hvor du kan laste opp nødvendig dokumentasjon.

Ved å gå videre, samtykker du i våre vilkår.