Skip to content

Omstartslån: En løsning for å samle dyr forbruksgjeld med sikkerhet i bolig

En fornuftig måte å samle dyr forbruksgjeld med sikkerhet i boligen

For mange mennesker kan dyr forbruksgjeld være en kilde til økonomisk stress og bekymring. Heldigvis finnes det en løsning: omstartslån. Spesialbanker som Kraft Bank og Bank 2 tilbyr denne typen lån, som gir en fornuftig måte å samle dyr forbruksgjeld med sikkerhet i boligen. La oss se nærmere på hva omstartslån er, og hvorfor det kan være en fordelaktig løsning.

Hva er omstartslån?

Omstartslån er et lån som tilbys av spesialbanker som Kraft Bank og Bank 2, og det er spesielt designet for å hjelpe personer som sliter med høy forbruksgjeld. Dette lånet lar deg refinansiere den dyre forbruksgjelden din ved å bruke boligen din som sikkerhet.

Hvorfor velge omstartslån?

Det er flere grunner til at omstartslån kan være en fornuftig løsning:

  1. Reduserte rentekostnader: Forbruksgjeld har vanligvis høyere renter sammenlignet med boliglån. Ved å refinansiere den dyre forbruksgjelden din med et omstartslån, kan du dra nytte av de lavere rentene på boliglånet. Dette kan resultere i betydelige besparelser over tid.

  2. Én enkelt betaling: Istedenfor å håndtere flere kreditorer og betalinger hver måned, kombinerer omstartslånet all gjeld i én enkelt månedlig betaling. Dette gjør det enklere å administrere økonomien din og redusere sjansen for å glemme eller forsinke betalinger.

  3. Forlenget nedbetalingstid: Ved å forlenge nedbetalingstiden på lånet, kan du redusere de månedlige avdragene og få bedre økonomisk pusterom. Dette kan være spesielt nyttig hvis du opplever midlertidige økonomiske utfordringer.

Hvordan fungerer det?

For å få et omstartslån, må du vanligvis ha egenkapital i boligen din, det vil si at verdien av boligen din må være høyere enn den totale gjelden. Lånet vil bli sikret av boligen din, noe som gir banken en lavere risiko og derfor lavere rente for deg.

Oppsummering

Med reduserte rentekostnader, én enkelt betaling og muligheten for forlenget nedbetalingstid, kan omstartslån bidra til å lette økonomisk stress og gi bedre kontroll over gjelden din. Omstartslån tilbys av spesialbanker, vi i Varde Finans samarbeider med 5 spesialbanker, og følger saken din ut, sletter eventuelle inkasso og betalingsanmerkninger.

Søk omstartslån her

NOK
200000
20000000
Nedbetalingstid
-
år
+
Månedsbeløp
NOK
7.68
Start søknad

Eksempelrente: 2 millioner, eff. rente 7,68%, nedbetalt o/25 år, kostnad 2 379 341, tot. 4 379 341 kr.

 

15%
Samle lån og kreditter Øke boliglånet Nytt boliglån


Ja Nei


Ja Nei


Søknaden er klar til å sendes

Når vi har mottatt din lånesøknad vil rådgiver behandler denne fortløpende.
Du kan forvente å høre fra oss innen kort tid.

Du vil motta en e-post fra oss med en link hvor du kan laste opp nødvendig dokumentasjon.

Ved å gå videre, samtykker du i våre vilkår.