Skip to content

Refinansiering med pant i bolig

Refinansiering med sikkerhet i bolig innebærer å benytte verdistigningen på boligen til å ta opp et nytt lån der man samler dyre forbrukslån i et nytt samlet lån med lavere renter, selv med betalingsanmerkninger og inkassokrav.

Samler dyre smålån i boliglånet

Varde består av seniorrådgivere med bred erfaring fra gjeldsmegling og krevende refinansieringssaker. Oss kan du ringe når som helst på døgnet, du får personlig oppfølging hele veien og vi forhandler din sak inn mot bankenes kredittutvalg.

Velkommen til Varde Finans, vi jobber gratis og uforpliktende for deg

  • Inkasso og betalingsanmerkninger slettes
  • Stopper skattekrav og namsmann
  • Sletter ubetalte regninger og lønnstrekk
  • Fra 200.000 til 20.000.000 refinansiert
  • Stopper tvangssalg

Hva er fordelene med å refinansiere smålån?

Det er ofte veldig dyrt å betale på mange ulike kortsiktige lån. Renten er som regel høy samtidig som det gir en uoversiktlig økonomi med mange forskjellige forfallsdatoer. Det er mange som får inkassovarsel når man har mange långivere å forholde seg til og da er gebyrene dyre. Kommer kravene til inkasso, er det inkassorenter på toppen av det igjen. Varde Finans kan hjelpe deg med dette, enten å bake smålån inn i boliglånet ditt, eller med et 2. prioritets pantelån.

Kan jeg refinansiere ubetalte regninger og inkassokrav

Ja, det kan du, men det kreves sikkerhet i fast eiendom. Enten må man ha bolig selv som man benytter som sikkerhet, eller så kan man benytte realkausjonist.

Hvem betaler ut alle mine smålån og inkassokrav?

Banken du velger lånetilbud fra betaler ned all den gamle gjelden din direkte til de ulike långiverne dine eller inkassobyråene dersom du har inkassokrav. Du slipper å motta beløpet for så å gjøre den jobben selv.  Når de ulike kravene dine er betalt ut av ny bank og samlet der, bør du si opp kredittkort og handlekontoer, slik at du ikke havner i samme situasjon igjen. Du kan også sette kredittsperre på deg selv, slik at det å handle på kreditt og impuls vil bli vanskeligere.

Bankene vi samarbeider med

Vi forhandler med bankene som tilbyr løsninger for deg uten en A4 økonomi, og bruker vårt nettverk til din fordel.

Bank2
Bluestep
Nordax
Kraft-Bank
Svea

Økonomisk orden gir deg frihet!

Hos oss møter du ingen fordommer og vi legger stoltheten vår til grunn for en best mulig løsning i din situasjon.

Hjelp til søknaden?

Ring oss på 400 00 398, eller legg igjen en melding her